Flemminge Golfbana är en av få golfklubbar i Sverige som erbjuder Pay and Play spel. Det betyder att alla får spela på golfbanan utan Grönt kort. Ni behöver inte heller vara medlem i någon golfklubb. Flemminge Golfbana är uppbyggd på ett sett som passar alla kategorier golfare, oavsett om ni har spelat länge eller inte spelat golf alls. Är ni på golfbanan för första gången spelar ni kortare hål, medans ni som spelat golf längre, spelar längre hål. På så sätt kan alla njuta av det roliga spelet golf.

Hur går du tillväga om du kommer dit för första gången, det är enkelt och smidigt!

1. Antingen så bokar du din tid på Min Golf på Golf.se alternativt lägger en boll i bollrännan på plats.

2. Lånar du klubbor av en kompis
3. Eller  så hyr du klubbor av oss på plats, kostnad 100kr/dag, (obs! ring eller skicka ett sms till oss i god tid när ni kommer, så vi kan få fram rätt klubbor. Det finns dam, herr och juniorklubbor)
4. Betala ert spel/banavgift på plats, via swish/ kontantbetalning (Swishnummer 123- 056 53 17)
5. Ni kan övningsslå på vår drivingrange, (övningsområde) innan spel, för att  förbereda er till själva spelet på banan. Vid drivingrangen finns en bollautomat. Ni använder ett betalkort för att få ut bollar, välj först belopp. Liten, mellan eller stor. Sen blippa alternativ stick in kortet i Nayax maskinen
6. Ut på banan och ha kul!

Bokningsregler:
Bokningsbara tider på Min Golf är hel 10 över, 20 över respektive tider för bollränna är halv, 40 samt 50 varje timma.
För att kunna boka din tid krävs ett medlemskap i Flemminge Golfklubb (450kr).

Avgifter (greenfee) för spel på banan
Läs mer>>